Friday, December 17, 2010

Afnan Tomyam Seafood

Semalam kuar dating lagi...huhu lama tu x jumpa jadi kena je dating..haha ajaran mana ntah aku ikut ni...tapi seriously...ni adalah antara minggu terakhir kami nak dating as a couple...coz referring to the countdown...cuma ada sebulan 2 minggu lebih je lagi before our wedding....huhu sayang zaman bujang...tapi excited jugak nak masuk alam perkahwinan ni...

so smalam kami window shopping di JJ Bkt Raja jap...survey2 barang pastu melepak kat restoren kegemaran di Klang...kat Afnan...kat sini servis mmg sangat bagus...xsampai 10 minit order, makanan dah sampai..mmg best la...ramai jugak makan kat sini...mmg puas hati...kitorang siap lepak lama2 tu...banyak pulak tu kami order, sup tulang, daging masak kicap, sayur campur dengan sotong celup tepung, nasi untuk 2 orang walaupun yg makannya cuma en.Naza, pastu nescafe o suam n sirap n air kosong...total semua RM19. kira orait la tu sebab servis sangat bagus n lauk tu macam sediakan untuk dua org makan...baikkkk punya promote...afnan ni letaknya dari bandar baru klang, lalu kat tol 60sen klang tu straight je...opposite stesen minyak shell (belah kanan)...ala, korang google la kot ada more info...

gambar versi sopan
Gambar versi Colgate, Darlie dan sewaktu dengannya
Sedapppp...
Gambar versi kenyang penuh perut sambil menikmati lenteng (rokok versi jawa)
Gambar versi santai..
Me n Him
 p/s: Did anyone notice?

With Loves,

4 comments:

YaMie said...

notice what? tudung baru? hehehe

KePOchi LaTTe said...

nope..hehe...me without spek 4 the first time...hahaha
tp ni mmg shawl baru..hehe pakai x gosok pun sebab x smpat..huhhu

LisaVsKhusairi said...

weh...ko pakai c.lens ker?hemm..klu ko cm ni dr dlu kn lawa..nature beauty g2..hehhee

KePOchi LaTTe said...

huhu ni c.lens utk time kahwin nanti..kalau x, xdenya aku nk beli..hehe