Wednesday, August 18, 2010

My Hantaran To Be - Part II

First of all aku mahu wish heppy ramadhan to all muslim walaupun dah seminggu kita berpuasa...aku sangat bz menguruskan assignment aku oleh kerana azam last semester aku adalah untuk jadi pelajar beretika..hahaha beretika la sangat...tapi dalam bz2 tu sempat jugak aku memenuhkan kuota barang hantaran aku yang masih x cukup sehingga hampir cukup...sekarang online pun boleh beli barang hantaran tau....

So enjoy the free advertisement kat bawah ni...sapa2 yang berminat bolehlah klik kat link yang aku sertakan...

Ni tudung untuk match dengan kain pasang aku yang aku da upload baru2 ni...aku da siap test...sangat cantik bila pakai...

Yang ni terselit jap...actually yg ni untuk pakai time majlis nikah...

Owh..terima kasih buat Cik Model yang sudi menggayakan keronsang ni...
Sangat cantik dan boleh juga pakai pada tudung... ni namanya keronsang tradisional..

So my hantaran hampir complete cume tinggal kasut je..En.Naza punya bakal dibeli sekaligus kot selepas raya nanti sebab dia x sempat lagi nak bershopping-mopping...Till then, will update again later...Aku tengah gigih mencari cekak spider tapi masih jugak x jumpa...kalau ada jumpa pun sangat la mahal exceed RM50 sangat not worth ...
Oklah...nak p masuk kelas la...Adios...

With Loves,

4 comments:

YaMie said...

cekak spider tu ape ek, untuk ape hehehe

KePOchi LaTTe said...

hehe cekak spider tu yang slalu org pakai kat kepala yang berkerawang n untuk pinkan viel pada tudung pengantin....

LiN said...

wa...congrats...im hepi 4 u...bila majlis ni?jgn lupe jmput ek...hihi...btw, miss u! lama giler x jmpe...

KePOchi LaTTe said...

thanks bazlin...majlis belum tetap tarikh...after raya will know the exact date...insyaallah...nanti jgn lupa mai yek...miss u too...