Wednesday, October 27, 2010

Merdeka 2x

Alhamdulillah....

hari ni hari best aku...walaupun ada 2 lagi assignment yang nak kena submit tapi hari ni aku dah merdeka 2x...yang pertamanya thesis aku dah selamat hantar kat Dr penyelia aku...thanks somuch to her for guiding me n wawa all this while...paling best sebab tadi dapat bergosip sakan, berborak sakan dgn doktor aku tu..hehehe..

2nd merdeka aku ialah aku menghadiri kelas terakhir aku di UUM pukul 2pm tadi...kelas autocad aku...terharu betul...akhirnya aku dah menghabiskan pembelajaran aku selama 3 tahun kat UUM ni...sekarang yang tinggal cuma berjuang berhabis-habisan time final nnti..hopefully aku kuat semangat nak habiskan sisa2 aku kat sini...

ni lah dia thesis aku yg dah jilid...hasil tangan aku after 3 years spending time here...
hahaha sempena menyambut kemerdekaan berganda aku hari ini maka aku pun mahu kelihatan seceria mungkin...hoho aku tahu ni da terlebih ceria da sebab pink giler...x kisahla...sebab aku mmg gila pun dok bertungkus lumus sebelum merdeka ni...
Hopefully i can do my best for the coming final...all the best to me n my friends.....

With Loves,

6 comments:

a.m.n.i.n.a said...

Hip Hip..Hooray!
Doakan aku dan shiela akan menyusuli langkah ko ok...
Lebiu aswa

KePOchi LaTTe said...

insyaallah kamu semua boleh...thanks nina...all the best for u n shiela

LisaVsKhusairi said...

wah....syoknya ko wa...hemm..xlama lg member aku ni akan pegang degree la..dh xsetaraf la kita kn...huhuhu...bila la nk merasa pegang degree gak...hehehe...ayat cm nk smbung je kn...tp cm xde harapn jer nk smbung....ongkos n masa xde la..komitmen besar lak 2...per2 pn 2x tahniah la kt ko jugak....

LiN said...

thesis dh siap eh, yeayyy~ hepi 4 u..:) gudluck 4 final nti, wa...msti bole buat punye...iA..Amin.. ^^

karipapsayur said...

wah.. dah siap binding! best3

KePOchi LaTTe said...

huhu mmg kena binding sebelum hantar pun....