Wednesday, November 10, 2010

Sabun Sri Pengantin

Hari just nak kongsi dengan semua B2B sedikit info...nak perkenalkan Sabun Sri Pengantin yang aku beli ni...baru je sampai hari ni, rasmi pun idak lagi...cuma baru amik2 bau je...

ha..inilah dia sabunnya...
Kalau nak beli, boleh klik kat sini SHOP ANEKA n deal dgn ownernya ya...aku ni tukang promote je... 

Ni adalah antara ayat promo di shop aneka n aku adalah salah sorang yang tertarik..hahaha bukan apa, kalau nakbuat spa x sempat la agaknya sebab pertengahan bulan 12 baru aku habis final, pastu nak siap2kan mana yang patu...awal bulan 2 dah nak langsung so kena pilih cara yang ekonomi dan cepat la nampaknya...

Ayat promo dari laman facebook yang aku copy paste :

SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:
1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP
- scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
-fungsi merawat parut,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, mencegah bau badan, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan.
-Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP
- Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anada berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.
-Kulit akan Sedap disentuh.


KENAPA MESTI MEMILIH SET RAWATAN INI??????

√EKONOMI – Cuma RM39.90 sebulan
√BERKESAN- olahan warisan melayu, dijamin berkesan dan segar. Kerana harganya yang amat menjimatklan anda tidak perlu risau untuk mulakan seawal 6 bulan, berinspirasikan bahan spa, anda pasti kagum hasilnya.
√MUDAH – hanya guna ketika mandi. Cara penggunaan , dan detail ada dinyatkana dibahagian bawah.
√PELENGKAP -Bagi penggemar spa anda boleh menjarakkan rutin ke spa, selang selikan dgn set ini. Lebih berkesan dan jimat!!


SET PENGANTIN PERTAMA DI MALAYSIA.... BUKAN HANYA UNTUK PENGANTIN TETAPI ADALAH BERITA BAIK UNTUK SEMUA WANITA.... UNTUK MEMILKI KULIT SEHALUS SUTERA, SEPUTIH KAPAS DAN SEGEBU ARTIS POPULAR...

Amacam? best x? hehe actually sabun ni x de la khas untuk bakal pengantin aje...untuk anak2 dara n mak2 dara yang nak menjaga kulit pun boleh n nak sentiasa segar dan harum tanpa sebarang parut pun boleh lah mencuba...so sapa yang berminat sila klik pada link yang aku dah bagi kat atas tadi yerk...


With Loves,

4 comments:

YaMie said...

aswa, cepat gune dan update keberkesanannya ye hehehe

KePOchi LaTTe said...

hehe...okay...esok pagi akan aku gunakan...haha

LisaVsKhusairi said...

wa..aku minat gak nk tau kesan cmna...huhuhu...operasi nk menambat hati suami...kui..kui...

KePOchi LaTTe said...

haha...bagus2..nant aku bgtau kesannya..xpun bace je testimoni kat fb tu