Tuesday, November 24, 2009

Shoppingzz..

It was shopping time for me last Saturday 21st of Nov 2009...
Arrived at JJ Bukit Raja just on time.. Meet my sis there around 1pm..rite after her working hours...


Finally after changing the 3rd tudung i am ready to go...

P naik bas je ke JJ sebab dekat sangat2..tambang pun 70sen je dari rumah sewa akak aku...jalan kaki pun sampai tapi berpeluh la skip...

Tak sangka ari ni aku akan bershopping walaupun x sakan mana la...huhu...rupanya ada sales 70% tu beb...aku pun giler kejap tengok baju...pastu for JJ card member ada discount 15% more for selected items...baju RM10 pun leh dapat RM8.50...sangat murah...sangat berbaloi...memang menang membeli..hehehe


These 3 pieces are mine...really cheap n the colors really caught my eyes...


This one i bought from Popular Book Store as i am one of the members so i got 10% off from the actual price..hahaha sangat suka hati...

aku xnak la berkira nak membeli buku sebab aku memang suka buku...so if i can spent more than RM30 to buy clothes and accecories so why dont i do it the same with books...aku sangat suka beli buku tapi have to really spent some times to finish all the books that i've bought before..huhuhu...this semester breaks will do...


Suggest by my sister..Nyonya Colors. memang best jugak all though quite expensive but really satisfied with the food..but then the seat are limited so 1st come 1 serve basis... biasalah tempat best memang full house..


 
Cendol n Yellow Laksa..yummy rite...

About 4.30pm baru la kami selamat keluar dari JJ Bukit Raja...En.Naza yang datang menjemput pun sempat membeliakkan biji mata tengok plastik shopping kami..itu menandakan kami telah puas shopping ari ni..huhuhu tapi aku pun sempat shoping baju sehelai untuk en.Naza...hehehe sebagai upah menjemput n juga sebekas kuih-muih dari Nyonya Colors untuk dia sebagai duit minyak...hahaha lepas siap2 mandi giliran aku n en.Naza pulak p dating..hehehe itu cite lain punya entry ya..

3 comments:

LisaVsKhusairi said...

syok nyer shopping...jelesnyer aku...huhu..tp klu JJ duk cni pn aku xdpt p shopping kot...huhuhu..no money no talk ar kn...wlpn baru gaji...tp semua telah kekeringn..huhu sgt2 sdih sebut sal duit ni...tp gaji ni dpt ler beli baju utk raisya wlpn murah..cz niat aku nk beli gak wlau spsg untk my daughter..xkira wlpn duit xcukup utk bayar yg lain pn..hihi..

LisaVsKhusairi said...

hemm..arini n esok ada jcard sale kt one utama tau...xp terjah sana ker?hehehe

KePOchi LaTTe said...

xp pun..huhuhu...xde org nk bawak...sume keje