Tuesday, August 18, 2009

Addicted to Shop Online


Tudung Syria baru dari kedai maya (http://edasthomyshop.blogspot.com/)..pakai time nak keluar dengan Yamie...p melepak n dinner..

huhuhu aku perlu hentikan online shopping sebelum terlambat...

kalau la ada ubat jual kat kedai untuk hilangkan ketagihan ni cnfirm aku p beli...

sekarang ni kena betul2 controol sebelum aku terjebak lagi...kawan2 sila bagi aku petua...dan
kawan2 yang rasa2 insaf tapi still cannot stop from shop online, kuatkan semangat anda..huhuu

2 comments:

karipapsayur said...

haha. haku x layak beri petua sebab haku pun terjebak sama. beb. lawa tudung. beri link mana nk cari. aku tgk belaka online shop jual tudung syria yg sepesen je. nak cari design lain sikit

KePOchi LaTTe said...

hehe ko pun minat tudung syria ek...aku beli kat http://edasthomyshop.blogspot.com/