Monday, September 14, 2009

Muslimah Abad 21 \('o')/

Setiap kali nak berangkat ke kelas mesti aku xlupa nak snap gambar2 poyo ku guna handset yang satu ni.. so hasilnya memang banyak la gambar-gambar ekslusif versi VIP yang ada dalam simpanan aku dengan pelbagai jenis gaya tudung n tudung-tudung ni adalah tudung online yang menjadi milik aku yang asyik gatal tangan shopping online..huhuhu i am addicted to kedai maya...
 
ni gambar tudung dubai..agak pendek tapi pakainya lilit je dua kali pastu selit.. yang pink tu tudung deliana...jenis tudung instant pakai masuk je..pusing2kan sikit biar jadi berfesyen...dua2 dari Aura Tudung.
 
shawl in the house...suka shawl merah ni (as u all know that my fav color is red..hehe) tapi agak tebal la tapi tetap best walaupun ni 1st time wearing it. Didatangkan khas dr craze shawl. 
2ndly shawl yuna..boleh tahan la...kainnya jenis bergetah skip..beli dari kedai princess.

Sangat suka akan koleksi tudung syria ni..best dan sangat mudah dipakai walaupun agak pendek...sangat simple..n sekarang da ada yang jenis labuh n bermanik..sangat cantik...tak sabar nak tunggu syria manik aku sampai kat rumah..so maknanya kena balik rumah cuti raya dulu la nampaknya. nak pos kat kolej aku takut tudung tu beraya kat dalam pejabat kolej pulak nanti...

2 comments:

sikakitulis said...

wargh makin bergaya ko skrg ye aswa

KePOchi LaTTe said...

bergaya dengan tudung2 online yang da lama beli tapi baru sekarang nak pakai....aku nak kurangkan pembaziran so kena la gunakan sebaik mungkin...huhuhu