Tuesday, September 15, 2009

Pouch Duit Raya

Hohoho...aku sangat teruja bila cek dekat pejabat kolej ada bungkusan untuk aku...ni adalah bungkusan terakhir sempena raya ni sebab rasanya aku da xde purchase any item da...tapi yang ni memang sangat2 aku tunggu kehadirannya...
 
cantik + cute + menawan...beli kat blogshop diahrothman...  
memang sangat berbaloi dengan harganya...dan yang penting sangat muat dengan handset, wallet n camera aku...tu sume barang penting untuk pergi beraya...kalau aku kecik lagi confirm da lama aku buat pouch ni untuk collect duit raya...da besar panjang ni memang da xlaku da...silap2 aku yang kena bagi duit raya...mujur aku student lagi..huhuhu..

4 comments:

YaMie said...

hohoho tapi sebagai seorang kakak kepada saya, anda perlu memberi duit raya kepada saya. Yang tua dihormati yang muda disayangi dengan memberi angpau raya hehehe

KePOchi LaTTe said...

hohoho...ni bukan raya krismas atau raya cina ya...so no angpau...satu lagiaku student ma...duit makan pun atas ikhsan JPA...huhuhu tapi sekarang sudah sengkek da...aku mau nangis..huaaaaa...

sikakitulis said...

aku telah trpedaya dgn ini pouch huhuhuhu

KePOchi LaTTe said...

hehe...nampaknya aku kena kerja kat bhgian marketing ni...sebab skill mempromote aku sangat menyerlah...huhu