Friday, May 28, 2010

Superman

Ingat Mat Rempit je yang boleh buat aksi superman...rupanya kucing pun pandai...hish...banyak betul pengaruh dari mat rempit ni sampai kucing pun boleh terpengaruh....bukan nak kata...aku pernah jugak nampak depan mata mat2 rempit ni terbang atas motor time on the way balik Kuantan ari tu..huhu diorang ni memang berani la...mujur x pasang kain terbang kat atas bahu kalau tidak lagi real macam superman tapi terbang aras rendah je la kan....tapi yang aku tengok tu kaki still kat motor lagi....belum betul2 lurus mcm superman la...apa nak jadi la sekarang ni....


Ni pulak beberapa hari lepas aku dikejutkan dengan gambar kucing terbanng...hehehe aksi oleh kucing en.Naza la...
Rini - ibu kucing baru en.Naza....cool je muka...
Ni sebelum berada di bawah jagaan en.Naza...bersama anak tunggal dia yang gebu gilerrr...
Aksi ibu kucing mithali..
Ni masa da di bawa pulang ke rumah baru...
Kini da jadi Janda da sebab da bebas...da tak pegang title ibu tunggal lagi...
amboi...melepak dalam bilik tukang jaga baru..

Aksi terbang Rini...hahaha ni first time tengok aksi kucing terbang...bukan main lagi...aksi penuh bergaya..tapi atas lantai je la ek...muka tetap cool macam biasa...
Pose terbang paling cun...nakal la Rini ni sejak2 da dapat tuan baru...boleh pulak dia buat aksi macam ni...panas agaknya sebab bulu tebal sangat...tu yang buat aksi kamikaze ni..

2 comments:

Juz Call Me Sharz said...

comel nyer die baring camtu.. :)

KePOchi LaTTe said...

hehehe ni memang da jadi habit si Rini ni...mybe sebab bulu panjang sangta dia panas agaknya tu yang baring mcm tu....