Wednesday, July 07, 2010

Kedai Kucing

Perhatian buat pemilik kucing di Kuantan Pahang...kat bawah ni aku nak bagi alamat kedai kucing yang mak aku selalu melanggan makanan kucing...memang murah n ada perkhidmatan boarding serta grooming...if kucing sakit perut or ada kutu pun leh datang sini beli ubatnya....

Ni alamatnya :

1011A, LORONG ALOR AKAR 31,
ALOR AKAR,
25200 KUANTAN PAHANG.
No. Tel: 019-9105897


Kedainya berhadapan dengan barisan rumah teres...

If nak jumpa tuan punya kedai slalunya dia ada time malam n yanng cnfirm dia ada kat kedai slalunya hari Ahad...

Makanan yang mak aku selalu beli ialah Vetmaster n NutriEdge, Royal Canin pun ada dalam versi loose pack . Vitamin kucing n ubat-ubatan untuk kucing pun ada...if nak request makanan lain, Kak Linda boleh orderkan dari supplier dia...so anything that u curious about cats, bolehlah datang dan bertanya kat sini...confirm puas hati...

With Loves,

5 comments:

krie said...

xder gamba kedai tuh ker?

KePOchi LaTTe said...

maklumat lokasi boleh telefon nombor kedai yg diberi yek...xsempat nak amik gambar kedai...huhu

Dr Eqa said...

tenkiu..sy kat kemaman..rasa dekat kot coz kat kemaman xde kedai specific utk cat..

Dr Eqa said...

tenkiu..sy kat kemaman..rasa dekat kot kedai tu berbanding kat lain..ur info will help me nak cari accessory for my cat, shiro..coz kat kemaman xde kedai specific for cat..

KePOchi LaTTe said...

Dr Eqa, ada lagi satu kedai lagi if nak rawat kucing, yg ni mmg ada veterinar skali, try click pada link post aswa yg ni

http://popipopio.blogspot.com/2009/12/tripple-c.html

sini lagi banyak accesories...

tapi sekarang aswa memang dah jadi regular customers kat Kak Linda tu n mak slalu beli makanan vetmaster, bagus untuk bulu n tambah selera kucing.. tapi alang2 Dr.Eqa dah datang kuantan boleh la melawat dua2 kedai ni....