Sunday, July 18, 2010


Chosen for their ability to kill without conscience, a group of killers, some trained and some who are not, must endeavour the alien race of predators that have set out to target them as prey. Dropped into the vast jungle of a distant world, these human predators must learn just who, or what, they are up against, and that their ability, knowledge and wits are tested to the limits in the battle of survival of kill or be killed. 

Aku bagi 3 bintang je...ceritanya dah confirm2 memang cerita aksi...tapi confirm ada part boring sebab en.Naza sempat tertido sekejap dalam panggung..bila part interesting baru dia bangun sape2 yang penat2 keje n nak tengok wayang untuk release tension, dont ever choose this kind of movie coz u will end up sleeping soundly...hohoho

Pada aku, cerita predator yang mula2 tayang dolu2 lagi best la...yang ni memang ceritanya tidak ada penghujung sebab those 2 yang stuck kat planet tu akan stuck kat sana forever...even diorang dah kalahkan 3 predator but then they will face another three of them in the next season where there will be more killers like the both of them yang akan turun ke planet tersebut untuk dijadikan bahan mainan predators2 tu...

With Loves,

No comments: