Tuesday, July 27, 2010

My Hantaran To Be

Da beli dah sikit2 barang aku untuk hantaran walaupun majlisnya masih lambat lagi...aku x mampu la nak beli sekaligut at one time so berdikit2 lama2 jadi bukit...
Yang ni aku dah beli since awal tahun lagi

A simple cotton untuk hantaran kain pasang
A multicolor purse purchase from blog Sapphire ministore..Aku memang suka warna2 pelangi ni...hehehe

Love to cook so i choose DKNY - Be Delicious..hahaha acah je..saja2 je pilih yang ni sebab murah...within my budget yang ciput tu..

 Thats all for now la...nanti bila ada lagi aku update...kawan2 yang nak bagi suggestion pun sangatlah dialu-alukan...

With Loves,

8 comments:

cik panadol said...

kain pasang tu cantik...bape bnyk hantaran nk buat?dekat nk raya ni bnyk sales...leh la tmbh2 apa yng patot...

urm bile tarikh langsung?ni tahniah awal2...jgn lupa jmpt ye...

YaMie said...

be delicious merah sedap sket aswa, cube la bau. ijau pun bes jugak

KePOchi LaTTe said...

cik panadol: time kasih utk ucapan tahniah tu...lambat lagi langsungnya..myb awal tahun depan...nak buat sikit je hantaran, 7 balas 9 je...

KePOchi LaTTe said...

yamie: aku gamble je beli...hehe lagipun murah kot sebab just rm99 dr kawan qast yang blajar kat uk x silap aku...aku grab je mana yg ada...hahaha

Miss Q said...

dear, myk wangi time krismas lg best siap da berbalut kotak n murah n byk free gift!!

KePOchi LaTTe said...

qast: hehe yeke...aku baru tahu...tapi x pe la, aku mmg nak beli awal sebab nt masuk dec aku da sibuk sikit sebab aku habis blajar pun early dec...so time tu la nak wat persiapan lain...anyway thanks for the info ya...

anis said...

fuyo..udah beli brg tuk hantaran...maksudnya dah xlama dah tuh...huhu...seronok tgk org beli barang hantaran..pastu nk hias2....hehe...

KePOchi LaTTe said...

anis...next year kot...aku beli sikit2 dulu so nnt x le parah sangat...hehehe