Wednesday, March 02, 2011

With Love To All Of You

A big thank you to all my friend yang showed up at my wedding...really great to have u all here celebrating it with me...thanks so much dear friends...Sangat2 hepy sebab kawan2 rapat aku dapat datang...actually they all play an important roles in my life all this while...sebab kehadiran diorang ni memang beri 1001 impak dalam hidup aku sejak zaman sekolah dulu lagi...sebab diorang la yang sentiasa melihat perubahan2 yang berlaku dalam diri aku sehingga kini n diorang ni memang kawan2 sejati aku yang memang faham aku dan diriku selama ini...wah dah masuk mode sangat terharu...

So, here r those that make my day full of laughter.....

Ema, Yamie n Shiela...
Mereka memang suka berada depan kamera
Plus Qast n his dear QZ..thanks so much sebab datang...sangat x sangka dapat jumpa ko pada hari tersebut...

Ema, kulit kamu sangat banyak berubah...semakin smooth...


Aku tau kamu memang sangat berselera sebab cik abg kamu ada..

Adores this little guy eyes so much...naughty face u got there QZ..
Gambar credit to Karipap Sayur...
Kredit to Karipap sayur
Lisa, Toyie n Raisya...thanks sebab datang both kenduri...
Buat gadis Banting bertiga ni...thanks so much sebab datang dari jauh...sangat2 hepy to have u all here..

Kawan en.Naza, Azam...juga jauh dari Banting..Thanks for coming

For those yang x dapat hadir, its ok...aku faham masing2 ada komitmen di tempat lain....yang penting doa dari kamu semua buat aku semoga aku bahagia selamanya..... =)

With Loves,

7 comments:

karipapsayur said...

qaiser tu main2 dkt pelamin sekali tgn dia terkena panas lampu spotlight! hahaha.. terus diam kau!

baru dia tahuuu

shiela-suka-suki said...

aswa,untuk kawan2,apa saja untukmu.hehe

YaMie said...

mana ada cik kak Aswa, kalau ada orang mcm tu, lagi la aku xselera makan, kena control ayu hahaha

KePOchi LaTTe said...

Qast : kesian kat QZ kena lampu spotlite...aku pun x perasan lampu tu membahayakan...

shiela : thanks... =))

yamie : huhu x de nya ko nak control ayu...hahaha

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu...ada gak pict aku terselit...hemm..si penyibuk je aku ni kt wedding ko..huhuhu..

SIKAKITULIS said...

aswa, wish u lead a happy life..x sbr nk jdk auntie ema ehehe

KePOchi LaTTe said...

lisa : mana ada penyibuk...aku dah hepy bila tengok ko sampai awal..the first one to arrive..thanks =))

ema : thanks...haha auntie ema ea? hehe kalau ko auntie ema, aku tetap maintain jadi kak aswa...