Friday, January 15, 2010

SNAP VIA MIRROR CONTEST

Jom kita ramai-ramai join contest ni kelolaan Cik Blog...Sape2 yang berminat nak join bboleh klik kat link ini --> SNAP VIA MIRROR CONTEST

Jangan segan-segan jangan malu-malu yer...syaratnya pun senang aje...

1) Copy paste banner contest ke side bar anda kemudian linkkan
2) Follow blog
3) Masukkan blog tersebut dalam bloglist anda
4) Buat entry macam aku buat ni guna tajuk "SNAP VIA MIRROR CONTEST"
5) Upload satu gambar sendiri atau dengan kawan2 dalam entry tersebut yang di'snap' melalui cermin
6) Beri cadangan bernas bagaimana Cik Blog boleh menambahbaikkan blog2 beliau untuk jadi lebih berkualiti dan best
7) Last skali mcm biasa la, tinggal link anda pada comment entry contest tersebut ya...



Aku pakai mirror kecik je dalam keta...Amacam...boleh menang x?heehe

Cadangan :
Saya (uiks...tukar panggilan pulak...hehehhe kita kena berbahasa..tak gitu?) cadangkan Cik Blog tambah lebih banyak gambar dalam entry sebab saya memang suka tengok gambar banyak2 bila blog walking...sebab bila da tengok gambar baru lah teruja nak baca cerita yang dituliskan...Pastu yang blogshop Cik Blog pulak, saya cadangkan supaya harga untuk tiap item di'display'kan supaya yang lalu lalang n singgah kat blogshop tu x tertanya2 berapa harga item yang dijual sebab bila x de harga, minat untuk beli tu jadi akan kurang beberapa peratus...itu sahaja cadangan saya..sekian terima kasih...

2 comments:

miloicekaw1119 said...

comel2...
tak terpkir pun leh ambik gmbr kat ctu..

KePOchi LaTTe said...

hehehe ni pun secara kebetulan..time ni tengah tunggu membe dalam kereta