Friday, December 11, 2009

Spaghetti Ayamnese

Menu hari ni ialah spaghetti dengan ayam cincang cap Ayamas..
Aku memang suka spagetti...lagi masam lagi sedap...sebab rasanya sangat la simple dan mengenyangkan... tapi aku sangatlah tidak sure sama ada spagetti ni adalah menu sihat atau tidak...tapi bila buat spagetti ni keje x banyak sebab cume perlukan mi spagetti, sos spagetti n perencah seperti ayam cincang atau daging cincang atau meatball aje pun da cukup da...

Aku pernah la try spagetti dari Pizza Hut dengan Kenny Rogers...x best pun..pastu cincai je dia serve tapi harga mencecah sepuluh ringgit siap ada tax lagi...huhuhu baik aku buat sendiri...Rm10 tu siap leh makan 3 4 orang kalau beli n buat sendiri..betul tak kawan2...


 Kalau guna dapur elektrik lagi mudah n cepat...just setkan untuk masak selama 13minit...



Ha...ni la dia Spageti Ayamnese..hehe

2 comments:

anis said...

rajin ko memasak ek....bagus..bagus

KePOchi LaTTe said...

hehe mengisi masa lampang