Tuesday, June 30, 2009

Alam Flora

Banyak nya bunga..huhu...hari ni kita tengok bunga beramai-ramai ok...tp setahu aku di kalangan member2 xde yang menunjukkan minat atau skill semula jadi menanam pokok...sume yang ada pun just tunjuk skill berjalan-jalan n bershopping-shopping n bergossip-gossip..hehe..xpe la, x suka cucuk tanam kita tengok bunga n hargainya oun da cukup la..

Ada rupa gambar yang diambil oleh seorang photographer profesional x? ada rupa bunga2 di taman bunga x???



So amacam? ada release itu tension u punya?... ni sume bunga-bungaan di rumah aku je...saja jer test skill fotografi..aku berminat tapi kurang ajaran so kena la blaja sendiri...tgah skit2 blajar nak edit foto la kalau ada masa..tp tengok bunga2 ni segar je...mata pun segar kan... kebanyakkan bunga kerta sebab my mom punya faveret boonga lo. aku x minat sangat sebab pokoknya hanya tau menggugurkan kelopak kering je...kalau bunga rose ke...bunga yg susah nak gugur ke aku suka la...

p/s: x sabarnya nak dapat sejambak besar bunga rose time graduation day nanti...da siap booking awal2 da..hehehehehe

4 comments:

kakitulis said...

amboi berbisanye bunyi ayat ko tu..aku mmg xde skill nk tanam bunge. bunge kt rumah aku dh mati ape.dh brape zmn aku x siram hehehehhe

KePOchi LaTTe said...

hehehe ko kijam..huhu
ada jugak yg terasa rupanya..ala...tu mmg realiti...aku pun sama macam tu jugak...aku pecinta kucing umah aku jer...hehe

YaMie said...

hahaha aku xtanam bunga,aku tanam kaktus je,semasa aku sibuk menumpukan perhatian kepada shoping,jalan2 n gosip2 xsiram berhari2 pun xpe lagi sng hehehe

KePOchi LaTTe said...

hehe betul2 tu pokok untuk penjaga yg sibuk lagi bz..jimat air.kecik2 berduri jd bisanya tu paham2 je la...