Tuesday, June 23, 2009

Spak Spak

Akhirnya sampai jugak penjinak tudung yg aku order... n hasilnya mmg memuaskan sebab mmg senang nak pakai shawl...nampak lebih kemas so sape2 yang berkenan dengan spak2 ni buat la order anda k...


Arrived at 10 something am directly to my gate

A note given along with my spak2 (penjinak tudung). anyone near shah alam can contact the number or go straight to the butik.

ha...ni la hasilnya pakai spak2..mcm pakai tudung biasa kan padahal yg aku pakai ni shawl...kebetulan nak keluar p kamdar tadi so aku pakai la buat secara rasminya..saja je nak test pwer barang aku beli ni...ok x? ok kan..kan..?

ha...ni dummy je...once terima spak2 tu aku terus try pakai n ni lah hasilnya...sama mcm kt atas kan...mcm pakai tudung biasa.....

p/s : selamat mencuba...

7 comments:

nur amalina said...

wei ko skrg ni mkn cun la.ade ape2 ke?

aswa said...

hohoho cun ke?? makin tembam le...huhuhuhu

YaMie said...

aswa bercite-cite untuk membuka butik shawls hehehe

karipapsayur said...

wahhh! nak beli!

aswa said...

hehehe untuk panduan kita bersama la yamie...hehehe ayat skima plak..huhuhu

aswa said...

beli qast jgn x beli...never give up...hehehe

karipapsayur said...

aku da beli pun. apsal sama aje x bagus aa? tensi2..esok kena test praktis lagi. sah mak aku akan kata haku gila