Friday, June 19, 2009

Makanan Kategori Mee

Kat bawah ni menu aku pwtang smalam...nampak menyelerakan x? ni Mi kari kapitan cap Mamee..murah, cepat dan mudah..hanya perlu campak2 n tunggu menggelegak jer...pastu masukkan dalam pinggan n then suap dalam mulut sehingga masuk dalam perut..begitu la prosesnya diulang2 sehingga licin hingga menjilat sudu...menu paling ringkas tp x sesuai bg yg da berkeluarga...paling sesuai untukk yg bujang dan juga yg bujang terlajak...

Menu kedua baru je complete tepat jam 11 pg td...Mi Rebus Bukit setongkol...hehehe. sj je nak test air tangan aku...so smua ahli keluarga aku makan air tangan aku la hari ni...hehehe...nasib baik menjadi...ikut resipi ringkas yang aku simpan dalam handset dengan ditokok tambah menjadi resipi original drp chef teratai....best jugak rasanya...n tiada yg complen terlebih masin or terkurang rasa or x sedap. jd cnfirm at the end of this evening pasti licin dalam periuk kt dapur...hari ni no rice sbab sume diet..arahan dr mem besar suruh masak mi jer..hehehe..

patut ada telur rebus tp aku tak amik sebab nak kurangkan jumlah kalori dalam makanan...hehehe

4 comments:

YaMie said...

Wa sedap la aswa, pas dh kalu nk kawin ni, aku je xreti2 lg nak memasak tp dh gatal nk kawin hehehe

aswa said...

hehe aku da lama praktis ler...asal balik jer aku le jd tukang masak kt umah..huhhuhu

karipapsayur said...

wahhh.. mee rebus! air tangan kau! lenkali nak rasa air kaki kau buleh??? hehehhe

KePOchi LaTTe said...

hehe air kaki xde dalam senarai sb aku x balajr lg buat mi pakai kaki...hohoho